Over ons

ESDNOW, onderdeel van DISC bv, is dé Europese
specialist als het gaat om het beheren,
beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot,
en distributie van digitale content.


ESDNOW helpt uitgevers bij het ontsluiten van alle
vormen van digitale content. Met een 'state of the art'
Media Distribution Platform worden alle soorten digitale
content ondersteund.

Management
Advisory board
Staf
Geschiedenis

Management

 • Suat Tuzgöl

  Oprichter & Directeur
  Suat is de drijvende kracht achter DISC BV. Dankzij hem is DISC BV de Full Service Provider geworden die ontwikkelaars en uitgevers de mogelijkheid biedt digitale content beschermd aan te bieden.
  Lees Meer

Staf

 • Johan Scheffel

  Business Development Manager
  Met meer dan 25 jaar sales ervaring in nationale en internationale uitgeverijen bij bedrijven als SDU Uitgevers en IDG (International Data Group) is Johan verantwoordelijk voor strategische business allianties en voor het zetten van stappen om DISC bv, ESDNOW en Researchsoftware naar de volgende fase te brengen. De afgelopen 6,5 jaar was hij verantwoordelijk voor de Benelux regio bij Aladdin Knowledge Systems voor DRM producten (softwarebeveiliging en licensering).

 • Hakan Uyar

  Sales Manager
  Hakan is ESDNOW's contactpersoon in Turkije. Met 5 jaar ervaring als trainer en project consultant voor overheidsprojecten kent hij het klappen van de zweep. Van oorsprong Ingenieur in de Geologie, heeft Hakan zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een software-expert en Microsoft Certified Professional. Bevindt u zich in Turkije, of een van de omringende landen, dan zal hij uw project begeleiden.

 • Kadir Diren

  Sales & Support Manager
  Kadir is ESDNOW's contactpersoon in Turkije en heeft 3 jaar ervaring als trainer en project consultant voor overheidsprojecten. Van oorsprong Ingenieur in de Geologie, heeft Kadir zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een software-expert en Microsoft Certified Professional. Bevindt u zich in Turkije, of een van de omringende landen, dan is Kadir 'dé man'.

Geschiedenis

ESDNOW is onderdeel van DISC bv, een Nederlandse particuliere onderneming die is opgericht in 2001. DISC BV is een volledige dochter van DISC Holding BV, opgericht in datzelfde jaar. De oprichter van de onderneming is Suat Tuzgöl.

DISC houdt zich bezig met de marketing, distributie en ondersteuning van diverse softwareapplicaties, waaronder informatiezoeksystemen voor universiteiten, wetenschappelijke bibliotheken, de farmaceutische industrie, ziekenhuizen, overheden en technologische instituten zoals TNO en RIVM. DISC heeft voor een aantal veelgebruikte researchsoftwareproducten exclusieve distributierechten voor de Benelux en Turkije. DISC onderneemt de "klassieke" distributieactiviteiten voornamelijk via Researchsoftware.nl. Researchsoftware.nl heeft een groot aantal klanten, een kort overzicht is hier te vinden.

In 2004 zijn de activiteiten van ESDNOW.com van start gegaan. ESDNOW, een werkmaatschappij van DISC, is de eerste en enige aanbieder in de Benelux van een volledig geïntegreerd platform voor softwareprotectie, internetactivering en elektronische softwaredistributie op basis van DRM-technologie. Uitgevers kunnen hun intellectueel eigendom volledig beschermd aanbieden via het ESDNOW Media Distribution, welke Uitgevers van digitale content, zoals software, games, audio, luisterboeken en video verzekerd zijn van maximale protectie van hun intellectueel eigendom en van een gestroomlijnde verkoop en distributie van digitale producten.

Waarom ESDNOW?

De oplossingen van ESDNOW zijn interessant voor elke partij die digitale content aan wil bieden aan haar klanten.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact us now
 

Consument?

Op zoek naar de ESDNOW downloadshop? Koop hier veilig én eenvoudig uw software en download, installeer en gebruik het onmiddellijk!

» Klik hier

Media Distribution Platform

Media Distribution Platform

Vanuit het Media Distribution Platform worden alle vormen van digitale content, voor PC, PDA en mobiele apparaten, beheerd, gecontroleerd, beveiligd en gedistribueerd.

» Lees meer