Oplossingen

Op basis van uw eisen en wensen biedt ESDNOW een aantal bijzonder nuttige oplossingen waarmee de distributie van digitale content geoptimaliseerd kan worden.

Vanuit het Media Distribution Platform worden alle vormen van digitale content voor PC, PDA en mobiele apparaten, beheerd, gecontroleerd, beveiligd en gedistribueerd. Het platform vormt de basis voor de COMMERCEnow-, DELIVERnow-, ACCESSnow- en REPORTnow modules.

Elke module heeft unieke kenmerken en kan gecombineerd worden met de andere modules. Zo kunt u de uitgebreide shopfunctionaliteit van COMMERCEnow koppelen aan de geavanceerde DRM-technologie van DELIVERnow, of aan de abonnementenformule in ACCESSnow. Met REPORTnow kunt u moeiteloos verkoop- en marketingrapportages genereren en overzichten exporteren. Indien uw voorkeur uit gaat naar het DELIVERnow-component Software as a Service (SaaS) dan kunt u gebruik maken van de transactiemogelijkheden onder COMMERCEnow. Met de vele componenten binnen de vier modules zijn de mogelijkheden legio.

Commerce Now Commerce Now

COMMERCEnow is een full service e-commerce module; robuust en schaalbaar, met tal van mogelijkheden. Basis van deze module is een hoogwaardige, veilige en gebruiksvriendelijke shop.

Klanten waarderen kwaliteit en professionaliteit; na een goede koopervaring zullen klanten eerder terugkomen en anderen op uw shop attenderen. Met deze module heeft u geen hoge aanloopkosten of geen hoge investeringen vooraf. Hosting, onderhoud, hard- en softwarekosten zijn niet meer uw zorg. ESDNOW neemt dit alles voor u uit handen.

» Lees meer

Order Management
Marketing Tools
Transacties
Facturatie
Content Management
Catalogus- en Productbeheer
Deliver Now Deliver Now

Met DELIVERnow presenteert ESDNOW u dé oplossing om uw digitale content veilig en gebruiksvriendelijk te distribueren.

Met DELIVERnow behoort ongecontroleerde elektronische distributie tot het verleden, want de beveiligingstechnologie voorkomt niet alleen piraterij, maar maakt tevens de manier waarop uw digitale content wordt gedistribueerd en gebruikt inzichtelijk. DELIVERnow heeft gerichte toepassingen voor talloze vormen van digitale content zowel voor de Business-to-Business (B2B)- als de Business-to-Consumer (B2C) omgeving.

» Lees meer

Digital Rights Management (DRM)
Software as a Service (SaaS)
Distributie en Logistiek
Access Now Access Now

Met ACCESSnow kunt u op een zeer geavanceerde wijze bedrijven, instellingen en consumenten toegang verschaffen tot de door u aangeboden content.

ACCESSnow zorgt voor een flexibele toegang tot, en registratie en licensering van alle digitale content en services. Met de componenten Authorisatie, Authenticatie en Abonnementen stelt ACCESSnow u in staat de toegang tot uw content op een veilige manier te beheren.

» Lees meer

Authorisatie
Authenticatie
Abonnementen
Report Now Report Now

Via de module REPORTnow verkrijgt u waar en wanneer u wilt inzicht in alle relevante backoffice informatie zoals orderstatus, statistieken en CRM-gegevens.

De module REPORTnow is gekoppeld aan het ESDNOW Media Distribution Platform, welke de basis vormt voor de andere modules. Door deze koppeling kunt u moeiteloos rapportages genereren en overzichten exporteren. Ook e-commerce marketing data, helpdesk gerelateerde zaken, nuttige links en tools kunt u zo benaderen.

» Lees meer

Rapportages

Media Distribution Platform

Vanuit het Media Distribution Platform worden alle vormen van digitale content, voor PC, PDA en mobiele apparaten, beheerd, gecontroleerd, beveiligd en gedistribueerd.

Het Media Distribution Platform omvat verschillende vormen van digital rights management (DRM), verkoop, distributie, hosting en beheer, gecompleteerd met hoge uptime percentages. Het Media Distribution Platform vormt de basis voor de COMMERCEnow-, DELIVERnow-, ACCESSnow- en REPORTnow modules.

Media Distribution Platform

Waarom ESDNOW?

De oplossingen van ESDNOW zijn interessant voor elke partij die digitale content aan wil bieden aan haar klanten.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact us now
 

Consument?

Op zoek naar de ESDNOW downloadshop? Koop hier veilig én eenvoudig uw software en download, installeer en gebruik het onmiddellijk!

» Klik hier

Media Distribution Platform

Media Distribution Platform

Vanuit het Media Distribution Platform worden alle vormen van digitale content, voor PC, PDA en mobiele apparaten, beheerd, gecontroleerd, beveiligd en gedistribueerd.

» Lees meer