Software kopen bij ESDNOW is
veilig en eenvoudig

Waarom zou u nog langer "boxed software" kopen, het bestellen en bezorgen duurt veel te lang! Al dat wachten is toch nergens voor nodig? Ga naar de ESDNOW download portal of een van onze shops en koop, download, installeer en gebruik de software nu binnen enkele minuten!

Met Electronic Software Distribution (ESD), is dat 7 dagen per week, 24 uur per dag mogelijk. Heeft u een vraag over het registreren, bestellen en betalen in de ESDNOW download shops kijk dan hier. Heeft u een vraag over een product dat is beveiligd door ESDNOW kijk dan hier.

Shops overview

Bent u op zoek naar een van onze download shops? Hieronder staan ze allemaal.
Klik hier voor onze download portal.

  • ResearchSoftware.com website

    Researchsoftware.com is de preferred distributor partner voor de Nederland, België , Luxemburg en Turkije van wetenschappelijke software-uitgevers zoals Clarivate Analytics en Design Science voor EndNote, EndNote Online, EndNote Basic en MathType. Researchsoftware.com is een label van een 15 jaar oud bedrijf DISC bv, opgericht in Nederland met kantoren in Nederland en Turkije. Naast distributie en verkoop houdt Researchsoftware.com zich ook bezig met training en ondersteuning voor eindgebruikers en organisaties. Het klantenbestand is zeer divers en bestaat uit academisch medische centra, universiteiten, hogescholen, ziekenhuizen, farmaceutische-, petrochemische-, biotechnologische-, zuivel-, zaadveredelingsbedrijven, research & onderzoeksinstituten, bibliotheken, musea, overheidsorganisaties en Ministeries, kortweg overal waar onderzoek een centrale en essentiële rol speelt.

    » Naar shop

  • ResearchSoftware.com webwinkel

    EndNote X8 (Online) is reference manager software in gebruik bij miljoenen wereldwijd, die u helpt bij het opbouwen, beheren en gebruiken van een library met bibliografische referenties. U kunt uw referentiedatabase snel en efficiënt doorzoeken, sorteren, een artikel schrijven met Cite While You Write, publiceren met manuscript matcher en uw bibliotheek delen met anderen.

    » Naar shop

Waarom ESDNOW?

De oplossingen van ESDNOW zijn interessant voor elke partij die digitale content aan wil bieden aan haar klanten.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact us now
 

ESDNOW download portal

Koop uw software veilig en eenvoudig via de ESDNOW download portal.

» Naar ESDNOW download portal