Commerce Now
Commerce Now

Met COMMERCEnow biedt ESDNOW u full service e-commerce. Deze module is robuust en schaalbaar en bevat een scala aan mogelijkheden. Basis van deze module is een hoogwaardige, veilige en gebruiksvriendelijke shop.

Klanten waarderen kwaliteit en professionaliteit; na een goede koopervaring zullen klanten eerder terugkomen en anderen op uw shop attenderen.

Met deze module heeft u geen hoge upfront investeringen of lange implementatietijden. Ook hosting, dataverkeer, beheer, onderhoud, uptime, hard- en softwarekosten zijn niet meer uw zorg. ESDNOW neemt dit alles voor u uit handen.

De COMMERCEnow-module bestaat uit de volgende componenten: Order Management, Marketing Tools, Transacties, Facturatie, Content Management, Catalogus- en Productbeheer.

Order Management

Klanten willen geen ingewikkelde bestelprocedures maar eenvoud en gemak. Order Management is wat u nodig heeft om het bestelproces te vereenvoudigen.

Klanten en partners hebben volledige controle vóór, tijdens en na een bestelling. De eindgebruiker en de eigen medewerkers wordt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden geboden met betrekking tot het zoek-, bestel- en registratieproces.

Het geeft u, uw klanten en uw partners de mogelijkheid tot het plaatsen van orders, het beheren van herhalingsorders, het doen van prijsopgaven en het controleren en bekijken van de orderstatus. Verder is er een uitgebreide zoekmachine en kan uw productinformatie in diverse talen en valuta gepresenteerd worden.

Order Management biedt u:

Eenvoudige bestelprocedures
Uitgebreide orderafhandeling
Zoekmachine en productvergelijking
Selfservice
Meerdere valuta
Verschillende talen

Marketing Tools

De COMMERCEnow module biedt een uitgebreid arsenaal aan nuttige hulpmiddelen om uw producten en/of services onder de aandacht van de koper te brengen. Enkele van deze Marketing Tools zijn:

Kortingen
Kortingsbonnen
Kadobonnen
Affiliate partners aanmaken en beheren
Flexibele 'product placement'

Transacties

Wij kunnen de eindgebruiker diverse betaalmogelijkheden aanbieden zoals online creditcard betaling via intermediairs als BIBIT, iDEAL en Ogone, bankoverschrijving via iDEAL en handmatige bank-
overschrijving via de zogenaamde ‘purchase order’.


Enkele van de creditcards die door ons worden geaccepteerd zijn:

MasterCard
Diners Club
American Express
VISA

Internetbankieren via iDEAL is beschikbaar voor klanten van de volgende banken:

Rabobank
ABN-AMRO
Postbank
ING

Overige mogelijkheden die het component Transacties biedt zijn BTW nummer verificatie voor uw B2B zaken en IP-blocking om uw distributiegebied af te bakenen en fraude tegen te gaan. Op aanvraag kunnen andere betaalmethoden geïntegreerd worden.

Facturatie

De COMMERCEnow module is uitgerust met een robuuste facturatie-oplossing dat ook herhaalfacturatie ondersteunt.

Op aanvraag kan het e-commerce platform gekoppeld worden met uw backoffice of ERP-systeem voor de financiële en logistieke afhandeling van bestellingen en leveringen.

Content Management

Content management biedt de mogelijkheid om met meerdere medewerkers (product)informatie in te voeren en te wijzigen. Opmaak en content zijn strikt gescheiden te onderhouden. Flexibel toegangsbeheer zorgt voor een scheiding van rechten, verantwoordelijkheden en taken.

Flexibel content management, inclusief trefwoorden en metadata
Flexibel beheer van meerdere shops
Versiebeheer
Scheiding van sjablonen en opmaak van content
Toegangscontrole en taakbeheer

Content management is een tijdrovende klus, vooral als niemand in uw organisatie hier ervaring mee heeft. ESDNOW biedt u de mogelijkheid het content management uit te besteden. U hoeft alleen maar de benodigde informatie, zoals teksten, afbeeldingen en digitale content, aan te leveren, onze professionals zorgen er dan voor dat alle informatie in uw shop komt te staan.

Catalogus- en Productbeheer

Voor het indelen van producten in productcategorieën kunt u gebruik maken van kant-en-klare categorie classificaties.

De ESDNOW COMMERCEnow module ondersteunt de classificatiesystemen van eCl@ss en UN/SPSC. Uiteraard kunt u deze wijzigen of uw eigen categorie-indeling creëren. Catalogi kunnen indien gewenst gedeeld worden met één of meerdere partnersites.

Deze informatie kunt u allemaal beheren:

Algemene productinformatie
Productattributen (standaard of aangepaste attributen), bijvoorbeeld productomschrijving en –kenmerken in een andere taal
Voorgedefinieerde categorie classificaties (eCl@ss en UN/SPSC standaarden)
Bijlagen: productkenmerken, handleidingen of brochures
Productvariaties
Bundels en retailsets
Links naar content elders of naar andere producten, bijvoorbeeld voor up- en cross-selling
Reserveproducten (indien bepaald product uitverkocht is)
Accessoires
Producten zoeken
Product verkoophistorie
Import en export van producten, productomschrijvingen en andere informatie
Contentsyndicatie: beschikbaar maken via diverse kanalen

Waarom ESDNOW?

De oplossingen van ESDNOW zijn interessant voor elke partij die digitale content aan wil bieden aan haar klanten.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact us now
 
Commerce Now

Consument?

Op zoek naar de ESDNOW downloadshop? Koop hier veilig én eenvoudig uw software en download, installeer en gebruik het onmiddellijk!

» Klik hier

Media Distribution Platform

Media Distribution Platform

Vanuit het Media Distribution Platform worden alle vormen van digitale content, voor PC, PDA en mobiele apparaten, beheerd, gecontroleerd, beveiligd en gedistribueerd.

» Lees meer